Τίτλος : Υπαλλήλους Καταστήματος (FIOSF_0720)
Περιοχή : ΕΛΛΑΔΑ/ΑΘΗΝΑ (Νότια)
Τελευταία Ενημέρωση : 13/7/2020 3:05:00 μμ

Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με 422 καταστήματα σε 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου.

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (2 στην Αθήνα, 1 στη Θεσσαλονίκη, 1 στη Λάρισα, 1 στα Ιωάννινα), 1 κατάστημα στην Κύπρο και 1 κατάστημα στη Σόφια Βουλγαρίας. Επίσης λειτουργούν 10 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδος, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Βάρνα, Μπουργκάς και Πλοβντιφ Βουλγαρίας και Λεμεσός Κύπρου).

 

Είσαι χαμογελαστός/η και ενθουσιώδης; Επιθυμείς να γίνεσαι καλύτερος/η καθημερινά; Δεν σου αρέσει η δουλειά γραφείου; Έχεις επίγνωση του κόστους; Θέλεις να εκφράζεις νέες, τολμηρές ιδέες και να δίνεις απλές λύσεις;

 

Για τα καταστήματά μας στην Αττική, αναζητούμε:

 

Υπαλλήλους Καταστήματος

(κωδ.: FIOSF_0720)

 Αναφερόμενος/η στον Υπεύθυνο του Τμήματος, οι κύριες αρμοδιότητές σου είναι να:

 

 

        Απαραίτητα Προσόντα:

        Επιθυμητά Προσόντα: 

Προσφέρουμε τη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να μάθεις, να αναπτύσσεσαι και να έχεις σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας το πλήρες βιογραφικό σου σημείωμα συμπληρώνοντας την on line αίτηση μέχρι τις 15 Αυγούστου 2020.


Αποστολή Βιογραφικού